söndag 8 februari 2009

Täbban

Igår var jag ute i Täby och var återigen på loppis. Man får ju inte ge upp:). Jag hittade nämligen en telefonhylla i samma stil som stringhyllan (dock inte äkta) och sen även en hattlåda. Den var lite sliten men de är ju så himla fina och en 100-lapp kändes inte mycket då..


Mamma och syrran var också med så efter att ha varit runt halva täby åkte vi ut till ett ställe i täby som är ganska nybyggt. Fiket där ute är tydligen nya favorithaket i familjen så det var kul att få komma dit! Vi besökte även grannaffären där de hade massa gamla seglarsaker, jordglobar, modellfartyg, gamla fina trämöbler osv.. Typiskt pappas favvohak:). Jättekul att komma nånstans där man kan se att ägaren verkligen har ett specialintresse! Jag skulle gärna öppna nåt sånt nån gång.. Apporpå det besökte vi även en gammal delikatessbutik som låg en bit bort där de sålde kvalitetspesto, fisk, fina marmelader och sånt.. Riktiga kvalitetsbutiker!

Efter en dag i sjöns tecken bestämde vi oss för att göra fisksoppa till middag. Eller rättare sagt, mamma och pappa bestämde det:). Å det var JÄTTEGOTT! I lööv fisk!

Idag blir det ett besök till Stockholm furniture fair och sen MÅSTE jag plugga.

Hej hej hej

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar